خواص شفادهندهی دارچین
دارچین میتواند برای درمان بیماری قلبی به کار رود، چون کلسترول را کاهش میدهد و تحقیقات متعدد در مورد استفاده از دارچین نشان میدهد که آن، قند خون را نیز کاهش میدهد.
دارچین به عنوان یک ضدقارچ عمل میکند و میتواند عفونت های مخمری و برفک را درمان کند. همچنین می تواند باعث نابودی عفونتهای باکتریایی هلیکوباکتر پیلوری شود که به زخم معده منجر میشود. برای درمان گلودرد نیز میتوان آب و دارچین را غرغره کرد.
دارچین در طب سنتی
دارچین در طب سنتی
دارچین در طب چینی، طب آیورودا، مصر و روم بکار میرفت.
در طب سنتی چینی، دارچین بیش از ۵ هزار سال برای درمان سرماخوردگی، بهبود هضم و برطرف کردن تهوع، اسهال و قاعدگیهای دردناک به کار میرفت. دارچین همچنین میتواند برا یبهبود سلامت افرادی که بطور مزمن دارای پاهای سرد و بالاتنهی داغ هستند – وضعیتی که در طب چینی به kwai معروف است – بکار رود.
طب چینی
دارچین توسط مصریان برای مومیایی کردن اجساد و همچنین نگهداری گوشت به کار می رفت. رومیان باستان از دارچین برای درمان سرفه و سرماخوردگی استفاده میکردند و همچنین برای پاک کردن هوا، آن را میسوزاندند. رومیها از دارچین به عنوان پیشکش در معابد نیز استفاده میکردند. Pliny the Elder در سدهی اول پس از میلاد نوشت که دارچین، ۱۵ برابر ارزشمندتر از نقره بود.
در طب آیورودیک هندی، دارچین برای درمان دیابت، سوء هاضمه و افرادی با مزاج کافا به کار میرود. دارچین یکی از مواد چای تی (شیر چجایی) است و به هضم میوه و لبنیات نیز کمک میکند.
هشدار در مورد استفاده از دارچین
زنان باردار باید از مصرف دارچین اجتناب کنند، چون دارچین میتواند باعث رقیق شدن خون شود که در دوران بارداری سودمند نیست. همچنین توصیه میشود افرادی که از داروی رقیقکنندهی خون یا داروی دیابت استفاده میکنند، قبل از اضافه کردن دارچین به رژیم غذاییشان با پزشک مشورت نمایند.
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}